Neem een schaap te grazen!

Word vriend

Voor een schaapherder is de winterperiode ieder jaar een zorgelijke tijd. Immers in deze tijd van het jaar is er in de natuur weinig voedsel voor de dieren te vinden. Alle schapen en vooral de dieren die lammeren hebben of krijgen moeten dan worden bijgevoerd. Het voer moet gekocht worden en voor een kudde van meer dan 450 schapen is dat een heel bedrag. U kunt daarbij helpen door gedurende korte of langere tijd symbolisch ‘een schaap te grazen te nemen’.

Wat kost dat?
1 schaap 1 week te grazen nemen kost euro.   10,00 *
1 schaap 2 weken te grazen nemen kost euro.   15,00
1 schaap 1 maand te grazen nemen kost euro.   25,00
1 schaap 2 maanden te grazen nemen kost euro.   50,00
1 schaap de hele winter te grazen nemen kost euro. 100,00

* natuurlijk kan men ook korter dan 1 week ‘een schaap te grazen te nemen’

Word vriend

Het Drents Heideschaap

Middels onderstaand formulier wordt u vriend van de schaapskudde Ruinen tot wederopzegging en “neemt u een schaap te grazen” of kunt u een eenmalige donatie doen. Na invullen en versturen van onderstaand formulier wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving van Mollie waar u met iDeal de eerste donatie kunt doen, de daaropvolgende jaarlijkse betaling zal per automatisch (sepa)incasso geschieden. Met het invullen van dit formulier en het uitvoeren van de iDeal betaling geeft u toestemming voor automatisch incasso tot wederopzegging in geval van een terugkerende donatie.
.

Vragen?

Vriend wordt u via Stichting Vrienden van de Schaapskudde Ruinen.

Vragen over uw vriendschap, donatie of uw vriendschap stoppen, stuur hiervoor een e-mail naar vrienden@schaapskudderuinen.nl of gebruik onderstaand formulier