Neem een schaap te grazen!

Beste vriend,

Voor een schaapherder is de winterperiode ieder jaar een zorgelijke tijd. Immers in deze tijd van het jaar is er in de natuur weinig voedsel voor de dieren te vinden. Alle schapen en vooral de dieren die lammeren hebben of krijgen moeten dan worden bijgevoerd. Het voer moet gekocht worden en voor een kudde van meer dan 450 schapen is dat een heel bedrag.

Help de schapen de winter door!

Middels onderstaand formulier kunt u via iDeal uw jaarlijks terugkerende donatie aan de schaapskudde Ruinen doen. Na invullen en versturen van onderstaand formulier wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving van Mollie waar u met iDeal uw donatie kunt doen. Bij een terugkerende donatie geeft u eenmalig toestemming via iDeal, de daaropvolgende jaarlijkse betaling zal per automatisch (sepa)incasso geschieden. Met het invullen van dit formulier voor jaarlijkse donatie en het uitvoeren van de iDeal betaling geeft u toestemming voor automatisch incasso tot wederopzegging in geval van een terugkerende donatie.

Liever eenmalig doneren? Klik hier..

Vragen?

Vriend bent u via Stichting Vrienden van de Schaapskudde Ruinen.

Vragen over uw vriendschap, donatie of uw vriendschap stoppen, stuur hiervoor een e-mail naar vrienden@schaapskudderuinen.nl of gebruik onderstaand formulier