Neem een schaap te grazen!

Beste vriend,

Voor een schaapherder is de winterperiode ieder jaar een zorgelijke tijd. Immers in deze tijd van het jaar is er in de natuur weinig voedsel voor de dieren te vinden. Alle schapen en vooral de dieren die lammeren hebben of krijgen moeten dan worden bijgevoerd. Het voer moet gekocht worden en voor een kudde van meer dan 550 schapen in de winter is dat een heel bedrag.

Zoals aangeven op onze jaarlijkse kerstkaart en brief van de herder kunt u op deze pagina een automatisch incasso inschakelen voor een jaarlijkse donatie.

Help de schapen de winter door!

Middels onderstaand formulier kunt u via iDeal uw jaarlijks terugkerende donatie aan de schaapskudde Ruinen doen. Na invullen en versturen van onderstaand formulier wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving van Mollie, hier geeft u eenmalig toestemming via iDeal. De daaropvolgende jaarlijkse betaling zal per automatisch (sepa)incasso geschieden.

Met het invullen van dit formulier voor jaarlijkse donatie en het uitvoeren van de iDeal betaling geeft u toestemming voor automatisch incasso tot wederopzegging.

Liever eenmalig doneren? Klik hier.

Uw donateursnummer kunt u vinden op de brief die wij u gestuurd hebben..

Vragen?

Vriend bent u via Stichting Vrienden van de Schaapskudde Ruinen.

Vragen over uw vriendschap, donatie of uw vriendschap stoppen, stuur hiervoor een e-mail naar vrienden@schaapskudderuinen.nl of gebruik onderstaand formulier