Donateur

Donateur

Dat uw geld op de juiste plaats terechtkomt staat vast. De stichting kent, met uitzondering van onze schaapherders, geen betaalde medewerkers. Alle inkomsten kunnen hierdoor rechtstreeks worden aangewend voor de instandhouding van de schaapskudde met het unieke Drents heideschaap.

De stichting is erkend als ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit houdt in dat een donatie aan ons behoort tot de aftrekbare giften voor de inkomstenbelasting en de stichting hoeft over de donatie geen belasting te betalen. Hierdoor komen de donaties aan ons geheel ten goede aan ons werk. Kijk voor meer informatie op www.anbi.nl.

Wellicht kent u iemand in uw omgeving die ook wel vriend van de schaapskudde wil worden. Indien u ons dat laat weten sturen wij hem/haar ook een kaart toe.

Kunnen wij op uw steun rekenen? De schapen en de herders zullen u dankbaar zijn. 

Wat kost dat?

1 schaap 1 week te grazen nemen kost euro.   10,00 *
1 schaap 2 weken te grazen nemen kost euro.   15,00
1 schaap 1 maand te grazen nemen kost euro.   25,00
1 schaap 2 maanden te grazen nemen kost euro.   50,00
1 schaap de hele winter te grazen nemen kost euro. 100,00

* natuurlijk kan men ook korter dan 1 week 'een schaap te grazen te nemen'

Rekening gegevens

Rekeningnummer ING NL40 INGB 0003 4931 43
BIC INGBNL2A
Bank NL22 ABNA 0476 9739 96

ANBI

De Stichting Vrienden van de Schaapkudde Ruinen heeft een ANBI erkenning. Lees hier meer over een ANBI:

Ja ik neem een schaap te grazen!

Voor een schaapherder is de winterperiode ieder jaar een zorgelijke tijd. Immers in deze tijd van het jaar is er in de natuur weinig voedsel voor de dieren te vinden. Alle schapen en vooral de dieren die lammeren hebben of krijgen moeten dan worden bijgevoerd. Het voer moet gekocht worden en voor een kudde van meer dan 300 schapen is dat een heel bedrag. U kunt daarbij helpen door gedurende korte of langere tijd symbolisch 'een schaap te grazen te nemen'. 

 

Middels onderstaand formulier wordt u donateur van de schaapskudde Ruinen tot wederopzegging en "neemt u een schaap te grazen" of kunt u een eenmalige donatie doen. Na invullen en versturen van onderstaand formulier wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving van Mollie waar u met iDeal de eerste donatie kunt doen, de daaropvolgende jaarlijkse betaling zal per automatisch (sepa)incasso geschieden. Met het invullen van dit formulier en het uitvoeren van de iDeal betaling geeft u toestemming voor automatisch incasso tot wederopzegging in geval van een terugkerende donatie.

Bent u al donateur en wilt u uw voorkeursbetaalmethode aan ons doorgeven dan kunt u dat doen door hier te klikken.
Totaal


Opzeggen donateurschap

Wilt u uw donatie aan de Schaapskudde Ruinen stopzetten? Natuurlijk vinden we dat jammer maar u kunt uw donatie stopzetten door het formulier hiernaast in te vullen of een e-mail te sturen naar vrienden@schaapskudderuinen.nl

Opzeggen nieuwsbrief

Als donateur kunt u onze e-mail nieuwsbrief ontvangen, wij versturen 3-4 keer per jaar een nieuwsbrief per e-mail met informatie over het reilen en zeilen van kudde. Wilt u deze nieuwsbrief liever stopzetten, dat kan door het formulier hiernaast in te vullen of een e-mail te sturen naar vrienden@schaapskudderuinen.nl

Neem contact met ons op

Vul uw gegevens in en wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen .